FN1833

Harmincharmadik heti futónapló.
FN1833

08.13. Hétfő

Munka és pihenés

08.14. Kedd

  Az elmúlt hét után már sikerült időben felkelnem, ezért kicsit öt után már indultam az erdőbe. Flóra-pihenő felé futva kitértem a kőbánya felé, szerettem volna itt napkeltét fotózgatni, de sátraztak pont a legjobb helyen, ezért inkább nem ébresztettem fel őket és odébbálltam.

Amúgy egy felhő pont betakarta a napot, ezért ma elmaradt az igazi napkelte. Dömörkaputól egyenesen a sárga sávon felfutottam a Tubesre, majd visszafordultam és a sárga háromszögön a Mecsekkapu felé futva tértem haza.
Napkeltére várva
Felfő mögött a Nap
Tubesen


08.15. Szerda

  Szerda esti aszfalt után felkanyarodtam az erődbe csillagokat fotózni. Sajnos et még tanulnom kell, de helyette ilyen éjszakai képek készültek.
Tubesről a város
Az ott egy repülő, nem hullócsillag.
Kis-Tubesről a város


08.16. Csütörtök

Munka és pihenés.

08.17. Péntek

  Semmi extra, szinte már szokásosnak mondható hajnali Flóra-pihenő után Tubes, majd le. Annyi változtatással, hogy most a Bányász-úton futottam lefelé. Ja és láttam a napot, nem úgy mint kedden.
Hajnalban
Tipikus kép a Flóra-pihenőtől


08.18. Szombat

Délelőtt munka, délután lazsálás.

08.19 Vasárnap

Hajnalban és napközben nem értem rá, ezért késő délután indultam futni. Csináltam egy nagy kört hátra felé a Rábay-fának. Sok helyen letértem a jelzett ösvényről és ismerkedtem az erdővel. Naplementére szerettem volna fent lenni a Tubesen, de még volt időm, ezért a Lapis előtt lekanyarodtam még a Remete-rétre. Onnan aztán meg sem álltam a János-kilátóig. Meglepően sokan voltak fent, de aztán rájöttem, hogy nem hajnal van, ezért lehetnek ennyien. :)
Naplemente
Naplementére várva


Összegzés

  Augusztus első hete aktív volt, a második nagyon laza, most megint sikerült egy kicsit jobb periódust elkapnom.
Booking.com