2018. augusztus 30., csütörtök

FN1833

Harmincharmadik heti futónapló.
FN1833

08.13. Hétfő

Munka és pihenés

08.14. Kedd

  Az elmúlt hét után már sikerült időben felkelnem, ezért kicsit öt után már indultam az erdőbe. Flóra-pihenő felé futva kitértem a kőbánya felé, szerettem volna itt napkeltét fotózgatni, de sátraztak pont a legjobb helyen, ezért inkább nem ébresztettem fel őket és odébbálltam.

Amúgy egy felhő pont betakarta a napot, ezért ma elmaradt az igazi napkelte. Dömörkaputól egyenesen a sárga sávon felfutottam a Tubesre, majd visszafordultam és a sárga háromszögön a Mecsekkapu felé futva tértem haza.
Napkeltére várva
Felfő mögött a Nap
Tubesen


08.15. Szerda

  Szerda esti aszfalt után felkanyarodtam az erődbe csillagokat fotózni. Sajnos et még tanulnom kell, de helyette ilyen éjszakai képek készültek.
Tubesről a város
Az ott egy repülő, nem hullócsillag.
Kis-Tubesről a város


08.16. Csütörtök

Munka és pihenés.

08.17. Péntek

  Semmi extra, szinte már szokásosnak mondható hajnali Flóra-pihenő után Tubes, majd le. Annyi változtatással, hogy most a Bányász-úton futottam lefelé. Ja és láttam a napot, nem úgy mint kedden.
Hajnalban
Tipikus kép a Flóra-pihenőtől


08.18. Szombat

Délelőtt munka, délután lazsálás.

08.19 Vasárnap

Hajnalban és napközben nem értem rá, ezért késő délután indultam futni. Csináltam egy nagy kört hátra felé a Rábay-fának. Sok helyen letértem a jelzett ösvényről és ismerkedtem az erdővel. Naplementére szerettem volna fent lenni a Tubesen, de még volt időm, ezért a Lapis előtt lekanyarodtam még a Remete-rétre. Onnan aztán meg sem álltam a János-kilátóig. Meglepően sokan voltak fent, de aztán rájöttem, hogy nem hajnal van, ezért lehetnek ennyien. :)
Naplemente
Naplementére várva


Összegzés

  Augusztus első hete aktív volt, a második nagyon laza, most megint sikerült egy kicsit jobb periódust elkapnom.