FN1841

Sok hajnali és éjszakai futás. Ez van, egyre később világosodik és egyre hamarabb sötétedik.
FN1841

10.08. Hétfő

Munka és pihenés

10.09. Kedd

Nem bírtam felkelni, aztán napközben meg már nem értem rá. :(

10.10. Szerda

  Szokásos szerda esti ezúttal öten, mint a gonoszok. :) Egy kör elég volt, mert csütörtök hajnalban is készültem futni.


10.11. Csütörtök

  Hiénának megígértem, hogy jövök hajnalban és kipróbáljuk a Onedoor Trail app-ot. Ilyenkor fel tudok ébredni. Viszont az alkalmazás nem működött.  GPS jel keresése. Ezt írta ki. :( Ezért nem is futottunk teljes Tubes Trail-t. Mindketten siettünk, ezért leváltunk a csütörtök hajnali csapattól és visszafutottunk a városba.


10.12. Péntek

Munka és pihenés.

10.13. Szombat

  Újra próbáltuk az appot. Még mindig nem akarta az igazságot. Később kiderült, hogy az Android 6.0 felett, már nem elég bekapcsolni a GPS-t, hanem az engedélyek közt ki kell pipálni a Onedoor trail alkalmazást, hogy hozzáférjen a helyadatokhoz. Rövid mandulás kör, majd Flóra napkelte után én még bohóckodtam a felújított Balázs-pihenőnél.
Hajnali csapat
Kilátás
Megújult Balázs-pihenő
Napsugarak
Megfogtam


10.14. Vasárnap

   Fél hatra mentem Gáborhoz, hogy fussunk egy jót a Jakab-hegyen. Fejlámpával kezdtük az Éger-tetőn, majd az Éger-völgyben. Patacsi.mező, majd a Szuadón le az Orfűi útig. A Zöld sávon aztán fel a hegyre. Zsongor-kőn fotózás, majd ismét le Éger-völgybe. Már világosban meg akartam nézni, hogy vannak-e már légyölő galócák. Sajnos még nem, ezért visszafordultunk és hazafutottunk. Kevés fotó, de tényleg jó futás. Egyedül biztos több kép készült volna, de az is biztos, hogy kevesebbet is mentem volna. :)
Zsongor-kő
Erdei sátor


Összegzés

50km/hét, az jó. Legalábbis most.
Booking.com