2020 első fele

  Kissé eltűntem mostanában ezen a platformon, ezért gondoltam hírt adok magamról. Ha kíváncsi vagy mi van velem, akkor olvass tovább.
Napkelte a Flóra-pihenőnél
Napkelte a Flóra-pihenőnél
  Bejegyzések ugyan nem születtek az elmúlt időszakban itt a blogon, de a futásaim után rendszeresen posztolok a közösségi oldalaimon. Az Instagram-on például idén elkezdtem, hogy minden nap egy képet vagy videót posztolok (#365project). Ma van a 192-ik nap. :)
Onedoor az Instagram-on
  Facebook-on idén tavasszal elértem az 1000 követőt. Köszön a bizalmat, próbálok nem eltűnni és rendszeresen ott is jelen lenni. Ott a napi projekt nem megy, de sokszor az Insta képeimet ott is megosztom.
Onedoor a Facebook-on
  A harmadik közösségi oldal a Strava, ahol minden futásom megtekinthető. Itt is sok telefonos képet mellékelek, hogy lássátok merre csavargok. Sok esetben nem a futás miatt futok, de engem sosem érdekeltek különösebben sz időeredményeim, pulzusom ... Persze a megtett táv és a szint annál inkább. :)
Strava profilom
  Karantén alatt munkába is futva jártam, ezért az első hat hónapom a mostani szintemhez képest elég jónak mondható (1 800 km / 73 005 m). Régebben heti 3-4-5 alkalommal futottam, ebben az időszakban heti 12-szer. Viszont a hosszú futások elmaradtak. 3 km és 20 km között volt az összes.

Strava szerint 2020 első fele
Mátra 115 is elmaradt júniusban, illetve nem tudom, hogy lesz-e még idén, ezért csináltam egy rajongói oldalt. 😀
M115
  A sok futás miatt, sok virágot is tudtam tavasszal fotózni. A Mecseket nem hagytam el, de mivel a hegység bővelkedik szebbnél szebb orchideákban, ezért jó párat lencsevégre kaptam.
Piros madársisak (Cephalanthera rubra)
  A Tubes (Ultra) Trail-t tavasszal a Covid 19 miatt nem tudtam megszervezni, de már készülök az őszi időpontra. Hamarosan jelentkezem a részletekkel figyeljétek a www.tubesultratrail.hu-t és a Facebook eseményt.
  Sok nehézség volt eddig 2020-ban, minden máshogy ment mint eddig, de alkalmazkodnom kell a helyzethez és megtenni mindent, ami tőlem telik. Ötleteim folyamatosan vannak, de a blogot előreláthatólag az eddigiekhez hasonlóan fogom tudni írogatni. Idő és energiahiányban szenvedek, de ha tudni akarod merre járok, mit csinálok, akkor fentebb már vázolt oldalakon megtaláltok.

Szép nyarat kívánok Minden követőmnek!

Booking.com