2022/02

   Februárra maradt a lendület és újabb négy hét, amiken sikerült az átlagot hozni. Részletekről lentebb olvashatsz.

2022/02

   Ugyan a heti rutin februárban nem sikerült jól, de a 4 futás meg volt minden héten. Hétfőtől vasárnapig mindig futottam négyet, de pihenőidőszakok nem igazán sikerültek. Volt, hogy péntek, szombat és vasárnap is hajnalban keltem, hogy tudjak futni. 

A napfelkelték és a természet sokat ad ilyenkor, de a haladás miatt szeretek korán futni. Ilyenkor, sötétben csak a futásra kell koncentrálnom, ezért nem veszik el a figyelmemet a virágok. :) 

Előző hónapban egy TT-re is elmentem, februárban ez kimaradt, viszont a szokásos köreim mellett kétszer voltam hosszabbon a Jakab-hegyen. Egyiken Andrással, másikon csak egyedül róttam a kilométereket.


Az enyhe időjárásnak köszönhetően már februárban megjelent rengeteg vadvirág és az első medvehagymák is kibújtak az avar alól. Mondtam már, hogy a kedvenc évszakom a tavasz.











A hó végére aztán jött egy kis lehűlés és mellé egy kis szilárd csapadék, ami meghintette porcukorral a Mecseket.


Ebben a hónapban inkább a képek beszéltek és nem én. Nem volt semmi extra, talán, majd márciusban már több mindenről írhatok.


 Február alakulása:

  • Táv: 402,2 km
  • Idő: 42 óra és 57 perc
  • Szint: 12130 m
  • 12 db 20 km feletti táv
  • 4 db 30 km feletti táv
  • 1 db 40 km feletti táv
  • 22-ször voltam a Tubesen és 2-szer a Jakab-hegyen.

Az elmúlt hét év első két hónapjának statisztikája és a februári trend alakulása:



 Köszönöm, hogy végiglapoztad a bejegyzésem, találkozunk egy hónap múlva.

Megjegyzések

  1. Kedves Onedoor blogger, keresem elérhetőséged, de nem találom. Írnál nekünk, kérlek, a mecsekszabolcsiegy@gmail.com címre? Köszönjük a Mecsekszabolcsi Környezet és Érdekvédő Egyesület nevében

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Booking.com