FN1805

Kevés futás és sok pihenés.
FN1805

01.29. Hétfő

Munka és pihenés.

01.30. Kedd

Nedivel futottunk egy klasszikus Tettye 12 vagy Tubes Trailt. Kényelmes laza tempóban Kis-Tubesen és az Ilonka-pihenőnél még pár fénykép is belefért, így is másfél órán belül megfordultunk a Tettyétől a Tettyéig.
Hajnal a város felett

01.31. Szerda

 Fél kilences találkozó előtt most is kb fél órával hamarabb indultam. Felfutottam a Mecsekkapun át az állatkertig, majd a Dömörkaútól le a Tettyére és onnan az Ágoston térre. Késtem kb 3 percet, de megvártak a srácok.

Négyen mentünk egy elég jó tempós 48-49 perc közötti kórházkört. Pontosabban végig csak hárman, mert Báz a 400 ágyastól hazament. Itt levált Gábor és Péterrel még együtt haladtunk a Semiramisig. Innen újra egyedül és újra terepen találtam magam.

Mielőtt beértem az erdőbe egy éppen iszogató úriember köszönt rám, majd később folyamatosan olyan érzésem volt mintha követnének. Aztán rájöttem, hogy olyan erős a telihold (szuper hold) fénye, hogy emiatt látom az árnyékomat és nem jön utánam senki. :) Lekapcsoltam hát a fejlámpám és anélkül futottam fel az Irma úton a Dömörkapuhoz, majd onnan tovább a Misina-tetőre.

Tökéletesen láttam mindent, egyáltalán nem volt szükségem a lámpámra. Tv-toronytól aszfalton ereszkedtem le, ott még gyorsabban szaladtam természetesen mesterséges fény nélkül. Baromira élveztem, hogy nem kell a fejlámpám fényét lesnem, a szemem pillanatok alatt alkalmazkodott a helyzethez. Máskor is ki fogom próbálni.


02.01. Csütörtök

Munka és pihenés.

02.02. Péntek

Éjszaka fél kettőig képeket keresgéltem, így a hajnali futás elmaradt. Délelőtt pakolás és készülődés. Na jó én még ekkor is képeket válogattam. Délután pedig utazás Siófokra.

02.03. Szombat

#HelloSiófok
Délelőtt Balaton és város nézés, délután úszás és pihenés a wellness részlegen.
Víztorony, Siófok

02.04. Vasárnap

Galerius fürdő, Siófok
Galerius fürdő felkeresése, csúszdázás, fürdés ... Délután hazafelé útba ejtettük a Kőhegyi kilátót, majd a Kőröshegyi völgyhíd alatt átautózva indultunk hazafelé.
Kőhegyi kilátó
Kőröshegyi völgyhíd

Összegzés

Futásilag elég gyatra hetet zártam, de néha kellenek az ilyen napok is, hogy aztán még nagyobb elszántsággal kezdjem a következő hetet.



Megjegyzések

Booking.com