Napkelte, virágok és Badacsony - Napiblog 2021/141

   Nagyon várom már, hogy megszűnjön a kijárási korlátozás. Na nem azért, mert menni akarok szórakozni, hanem, mert egyre hamarabb jön fel a Nap és nem érek fel a hegyre napkeltére.

2021/141

Ma megszegtem a korlátozást és 3 perccel korábban indultam. Így a Szamárkút feletti kőfejtő pereméig sikerült eljutnom még időben. Nagyon tetszettek ahogy az árvalányhajak lengedeztek a friss hajnali széltől. Legszívesebben leültem volna és csak néztem volna őket.


De még sok mindent látni akartam és csak szűk két és fél órám volt. Felkapaszkodtam a Flóra-pihenőhöz, majd onnan a Kis-rét felé fordultam, hogy aztán a sípályán keresztül érjem el a hátsó csalitost. Eddig is volt némi sár, de ez a rész még rosszabb volt. Néhol cuppogtam, de szerencsére megúsztam esés nélkül.



Pista bácsi-pihenőjénél fordultam vissza és vettem célba a Tubest. Keddi jó panoráma után ma sem kellett csalódnom. Medvehagymás lassan elvirágoznak, de a mügék meg pont most veszik át a helyüket. 



Lefelé a Kis-Tubesen még lassítottam, utána már csak pár virágnál és a Balázs-pihenőnél tartottam fotószünetet. Végül 7:40-re értem csak haza.



További képek a lenti facebook albumban.

 

 Köszönöm, hogy végigolvastad a bejegyzésem, várlak vissza holnap is. 😏

Megjegyzések

Booking.com