Misina-Tubes futás

  Ma reggel elvittem Mildát az iskolába, majd lesétáltam a Széchenyi-térre. A Hunyadi-szobornál beizzítottam a telefont és elindultam fel a Tv-toronyhoz. Pontban nyolc volt amikor nekivágtam. 
Széchenyi-téren
A Hunyadi utcán végig futottam a Mecsek-kapuig, majd ott bementem az erdőbe és a Roboz Imre pihenőig a Kardos úton, majd onnan a toronyig a Bánffay Simon úton haladtam. Végig a sárga háromszög jelzést követtem. 27 perc 59 másodpercet mutatott a stopperem mikor a Tv-torony bejáratánál ránéztem. Nem egy nagy táv lentről a városból, mert csak 3,79 km, de ezalatt végig felfelé kell futni és 380 méter szintet kell megtenni. 
Tv-torony alatt
Itt még nem volt elég és átfutottam a kis-Tubesre, majd a Tubesre. Vasárnapinál jobb volt a kilátás, de nem sokat gyönyörködtem a tájban, mert tízre kellett mennem dolgozni. 41 percnél voltam a Tubesen és 1 óra 17 percre értem le a városba. A Lapis, majd a Bányász út, Mandulás érintésével. Összesen nem egész 11 kilométer lett a mai futás. 
Mecsek Egyesület koszorúja
150 éve született Rauch János tiszteletére a János kilátóban egy koszorút helyezett el a Mecsek Egyesület. Az idén elhunyt Biczó László, a kilátó tervezőjének tiszteletére pedig emléktábla lett kihelyezve a kilátó falán.
Biczó László emléktábla a Tubesen

Megjegyzések

Booking.com