Hat éve futok

  Aki követi a blogot, az tudja, hogy minden év március 15-én egy bejegyzéssel ünneplem, hogy 2012 március közepén elkezdtem futni. Tavaly összefoglaltam az elmúlt 5 évet, most a hatodik van soron.
Hajnali
  Felemás volt az elmúlt évem futás terén volt egy-két jobb, hosszabb futásom, de összességében elmaradtam az ötödik évhez képest. Viszont meg volt az első Tubes (Ultra) Trail és másik álmom a Onedoor Trail is megvalósult.
Merengés
Futottam pár hosszabb 50-60 km körüli kéktúrát, Jakab Ultra Trail-t, de a legnagyobb élmény a Mátra115 volt. Aztán késő ősszel az óraállítás napján meg egyedül mentem végig a Zengő Ultra Trail útvonalán. 

Mátrában
Több mint százszor kapaszkodtam fel a Tubesre, de a Dolomitokban, a Kis-Fátrában és a Borzsa-havasokban is koptattam a futócipőm talpát. Isztrián Pula környékén a tengerparton, valamint Szlovákiában a Szilicei-karszton is megfordultam. 
Lendületben
Hőségben és fagypont alatt, esőben és szélviharban sem maradtam itthon. Egyedül, párban, kisebb és nagyobb csapatban, mindig ahogy a helyzet kínálta. Jó mikor nem kell alkalmazkodni senkihez, de azért annak is van varázsa mikor csak úgy repül az idő, mert végigbeszélgetjük a futást.


Volt egy rövid életű vlogos próbálkozásom, most meg futónaplót írok ide a blogra. Hogy meddig? Ha sikerül akkor egész évben.

Végül a szokásos elmaradhatatlan statisztika
  • össztáv: 3505,6 km (tavaly 3835,8 km)
  • időtartam: 387 óra 45 perc, azaz 16 nap 3 óra 45 perc futással töltött idő.
  • szint: 109 332 méter
  • leghosszabb táv: 127,7 km ( Mátra115 )
  • leghosszabb időtartam: 25 óra 40 perc,
  • legtöbb elégetett kalória/futás: 15 557 cal

Megjegyzések

Booking.com