Számvetés 3.0

  Minden év március 15.-e számomra ünnep az évben. 2012-ben ezen a napon kezdtem el futni, azóta eltelt három év és nagyon sok minden köszönhetek ennek a döntésnek. Jó néhány kiló mínuszt, barátságokat, feledhetetlen élményeket és .... Tavaly év eleje még a műtét utáni rehabilitációmról szólt, a nyár sem a futásról szólt, csak egy hónapban mentem 100 kilométer fölé. Aztán szeptembertől beindultak a dolgok, jöttek a Mecsek maratonos hajnali futások és a szerda esti aszfaltos körök. Minden hónapban bőven 100 kilométer felett voltam, de háromszor 200 kilométert is meghaladta a havi teljesítményem. A Montrail cipőt Hokára váltottam és lassan azt is időszerű lesz egy újabbra cserélnem. 
Megtépázott Hoka Rapa nui
  Nem sok időm volt ma, futni sem és írni sem, ezért csak egy másfél órás laza tubesi kört tettem. Pár fénykép a virágok körül és szaladtam haza. Szerda esti hó még odafent tartja magát, de a jövő heti Szuadó40-re remélem elolvad és felszárad a pálya. Tudom nem erre fogunk futni, de a Jakab-hegyen hasonó lehet a helyzet.
Három grácia
Mirelit medvehagyma
Fagyos hunyor
Ködös Flóra
Csillagvirágok

  • össztáv: 1898 km
  • időtartam: 295 óra 9 perc, azaz 12 nap 7 óra 9 perc futással töltött idő.
  • futások száma: 166 alkalom
  • elégetett kalória: 161 126 cal
  • leghosszabb táv: 54,7 km (TranszMecsek)
  • leghosszabb időtartam: 7 óra 20 perc,
  • legtöbb elégetett kalória/futás: 4615 cal
A végére hagytam a hétvége örömhírét! sikerült neveznem a Kinizsi százas teljesítménytúrára. Most már csak a könnyebb része jön! Végig is kell rajta menni! :) Május utolsó hétvégéjén meglátjuk, hogy sikerül, addig szeretnék még több teljesítménytúrát és 40-50 kilométeres futásokat végigcsinálni. 
Kinizsi Százas regisztráció

Megjegyzések

Booking.com