Tv-torony körül

  Csak hat előtt tíz perccel sikerült elindulnom vasárnap reggel! Bíztam a péntekinél jobb panorámában, de aztán be kellett érnem a Tv-toronnyal, mert a Tenkes és a Szársomlyó is ködbe bujt. Néha-néha a tetejük kikukucskált, de csak pillanatokra. A Szőlő utca, Kikelet, Mandulás és a Misina érintésével értem fel a Kis-Tubesre.
Kis-Tubesről a Tv-torony
Itt találtam ki, hogy mi lenne, ha körbefutnám a Tv-tornyot és ahol csak tudom le is fotózom. Az első képek itt el és készültek, majd ezután a tubesi János-kilátó következett.

A panoráma itt sem volt túl jó, de a toronyig azért bőven el lehetett látni. 
Tubesről a Misina
A távolban sok helyen ködfátylak takarták a völgyeket! Komló után, talán Dombóvár felé pedig összefüggő felhősor takarta a kilátást.
Sárga keresztről a Torony
Lapis után a sárga kereszt felé fordultam, ennek az ösvénynek is van egy szakasza ahol előbújik a Misina tetejére épített adótorony.
Kis-rétről csak a teteje látszik
A Kis-rétnél a fák között és fölött látszik, majd kicsit odébb a sípálya közepéről tűnik fel a teteje. 
Sípályától is hasonló a kép
A Dömörkapu parkolójából is látszik, majd az Állatkertnél  és a Mandulás játszótérnél is megálltam egy rövid fotószünetre.
Dömörkapunál belógnak a vezetékek
Közelebbről a Dömörkaputól
Az épülő állatkert elől is látszik a Tv-torony
Mandulás játszótérről nézve
Miután leereszkedtem a városba még tettem egy kört, hogy meglegyen a 15 km. Természetesen a Havihegyi sétányon is megálltam, hogy lefotózzam Magyarország legmagasabb épületét.
Végül a Havihegyről
Vasárnap volt, de ma csak ennyire volt időm, sok programunk volt mára, menni kellett a Szamárfül fesztiválra, délután pedig családi grillparti volt terítéken. 

Megjegyzések

Booking.com