Egy óra futás

  Pénteki futásomat ezúttal nem hajnalban, hanem reggel ejtettem meg, miután a gyerekeket elvittem iskolába, óvodába. Kicsit korán mentek ma, de nem azért mert az apukájuk futni sietett, amúgy is előbb kellett menni ma az iskolába. 7:30 körül értem a Tettyéhez, összeszedelőzködtem és öt perccel fél nyolc után vágtam neki a terepnek.
Kis-Tubesről a "Tv-torony"
Körülbelül egy órám volt, mert utána már nekem is készülődnöm kellett a munkahelyemre. Semmi extra nem volt kitűzve mára, éjszaka sok eső leesett, de szerencsémre ekkora már elállt. A sárga sávon felfutottam a Tubesig meg vissza.
Tubesen
Látótávolság a Tubesen
Régebben volt egy Tettye-Tubes-Trail-Trial annak az útvonalán 35 perc volt míg lentről felértem a János kilátóig. Kb. 12 perc a Dömörkapu, onnan 11 perc Misina, onnan 7 perc Kis-Tubes, majd még 5 perc és fel is értem.
Ködös erdő
Onnan jöttem!
Lefelé már nem néztem a részidőket, de 27 perc alatt értem vissza a Tettyére. Kis-Tubesen és a Tubesen is nagy volt a köd, pár képet csináltam, de csak pár perc volt míg megálltam.
Tettyén
A ködös erdőben csak egy-két rövid fotószünetet tartottam. Távolság 9,2 km oda-vissza, szint felfelé 385 méter és le ugyanennyi.
Mai útvonalam

Megjegyzések

Booking.com