Hoka One One 2020/2021 terepes újdonságai - Napiblog 2021/102

   Biztos sokan tudjátok, hogy jó ideje a Hoka One One futócipőit koptatom. A blogban jó pár tesztet írtam róluk és a 2018-as bejegyzésem eléggé elől van a Google keresőben. 

2021/102

 Speedgoat 4

Speedgoat 4 2020 januári bejelentése óta már több mint egy év telt el, szerintem őszre várható a ráncfelvarrás a modellre. Bár szerintem a negyedik negyedik generációs volt az eddigi legjobb hegyi kecske.

Runrepeat link

 Mafate speed 3

Új dizájn, újrahasznosított anyagok, kissé a Speedgoat-ra hasonlító felsőrész és a már jól bevált Vibram talp. 315 grammjával már a robusztusabb Hokák közé tartozik, de szerintem ez a súly még bőven jó egy terep ultrás cipőhöz. Nagyon ajánlott kategória, remélem hamarosan már személyes tapasztalatokról is beszámolhatok.

Runrepeat link egyenlőre még nincs.

Torrent 2

Az egyik terepes Hoka, amit még nem használtam. Majdnem azt írtam, hogy az egyetlen, de ez nem lenne igaz, mert az Evo kategóriásakat sem használtam még soha. Fürge, gyors lábú futóknak ajánlott cipő, ezért nem próbáltam még ki. Vegán előállítás, ami nem tudom mit jelent egy cipőnél, de nagyon jól hangzik mostanában. Lenti videóban és linkben mindent megtaláltok.

 

Runrepeat link

Challenger ATR 6

2020 novemberében bejelentett cipellőt is nagyon várom már, hogy kipróbálhassam. Az ötöst mondjuk nehéz lesz überelni, de remélem sikerült a gyártónak. Ez is vegán és a jól csengő REPREVE® újrahasznosított fonál is jól mutat a leírásban.

Runrepeat link

Stinson ATR 6

Ami az aszfaltosoknak a Bondi, az a terepeseknek a Stinson. Robusztus, nagy csillapítású ultra cipő. Bár leginkább könnyű terepre ajánlom, de arra nagyon. Főleg ha nem számít a súly, ha bírod a hosszú futásokat és ha kissé széles a lábfejed. 

Runrepeat link

Remélem tetszett a mai bejegyzésem és találkozunk holnap is.

Megjegyzések

Booking.com