Onedoor a Facebook-on - Napiblog 2021/099

   Sportolás, futás tekintetében nagyon zűrös a hetem. Hétfőn még Tiszakécskén futottam, azóta semmi. Kedden reggel hívtak, hogy mehetek oltásra. Napközben meg is kaptam. Egészen estig semmi tünetem nem volt.

2021/099

Este tíz óra körül úgy feküdtem le, hogy hajnalban megyek sportolni. Az orvost meg is kérdeztem a beoltás után, hogy szabad-e futni. A válasza az volt, ha bírok akkor persze. Lepihentem és egyből jöttek az AstraZeneca tünetei. Hidegrázás, fejfájás és a vállamat is éreztem. Egész éjjel alig aludtam és természetesen reggel sem mentem sehová. :(

Délelőtt csak kóvályogtam, délutánra aztán már jobban voltam. Szerda éjjel már jól aludtam, de csütörtökön nem szoktam futni. Ma pénteken már igen, de mégsem tudtam magam hajnalban összeszedni. Szóval a hétvégén szombaton és vasárnap is szeretnék hajnalban kocogni.

Remélem sikerül, bár ha ide leírom, akkor nagyobb az esélye, hogy mindkét reggel erőt veszek magamon és elindulok. 

A mai poszt témája lehetett volna a vakcina is, de helyette inkább arra biztatlak benneteket, hogy ha még nem követtek a pofakönyvön, akkor keressetek rám és kedveljétek az oldalam. Köszönöm.

Holnap jön 2021 századik napja és a századik bejegyzésem idén. Remélem akkor is velem tartasz!

Megjegyzések

Booking.com