János-hegyi futókirándulás - Napiblog 2021/104

   Úgy alakult, hogy munkaügyben ma fel kellett ugranom Budapestre. Gondoltam ha már ott vagyok futok egy rövidet. Egy és negyed óra lett belőle.

2021/104

Normafáig autóval mentem és onnan céloztam meg a János-hegyet. Tudom nagyon ciki, de én még sosem jártam erre. Mindig hallom, hogy a népszerű helyeket kerülni, kell mert nagy a tömeg. Ma kora délután a parkolóban kb 5 autó állt, még azt is megengedhettem magamnak, hogy ott öltöztem át futócuccba. 

Futás közben sem sok emberrel találkoztam. Egy család játszott az Anna-réti szuper játszótéren, három futóval, pár kerékpárossal és 8-10 túrázóval futottam össze a kicsit több mint 6 kilométeren. Az Erzsébet kilátóban csak én voltam. 

Szóval csak időzítés kérdése és népszerű helyeken is lehet covid biztosan sportolni. Hétköznap borongós időben, hétvégén pedig hajnalban itt sincsenek sokan.


Kér hogy nem ismerem a Budai-hegységet, mert az Erzsébet kilátóból egész jó panoráma volt. A Hármashatár-hegyet megismertem, ott pár éve már voltam, mondjuk a Tv-toronyról egész könnyű beazonosítani. 

Budapesten továbbra sem élnék, de azért irigykedem az itt sportolókra, mert rengeteg jó ösvény, kilátó és látnivaló van a környéken.

  

 Köszönöm, hogy ma is velem tartottál, várlak vissza holnap.

Megjegyzések

Booking.com