Kedd hajnal a Mecsekben - Napiblog 2021/026

   Nagyon nehezen indult a reggel, egyszer vissza is aludtam, de aztán erőt vettem magamon és összeszedtem magam. Tudtam ha hajnalban nem megyek akkor kimarad a keddi futás.

2021/026

  Végül 5 óra 38 perckor sikerült útra kelnem. Tettyéig aszfalt, majd onnan sár egészen a Mandulásig, aztán onnan már keményre fagyott sár és hó. Egy-két helyen volt csak letaposva, ott csúszkáltam, de nagyrészt jól lehetett haladni. 

Mandulás és a Misina közt nem volt erőm, ezért csak gyorsan sétáltam, majd onnan már inkább futottam a Tubesig. Roboz Imre-pihenőnél egy kutya jól megijesztett, de nálam jobban csak ő pánikolt be jobban. Szerencsére a gazdája ott volt pár méterre és magához hívta. Jó tudom, hogy hajnalban nem számított rám, de úgy általában jellemző a kutya sétáltatokra, hogy szabadjára engedik a kutyájukat.  Aztán persze mindegyik mondja, hogy nem bánt, barátságos ... Eddig hellyel közzel megúsztam ezeket az eseteket, de volt pár necces eset.

Mecsek pihenő

A sárga sávon egy padra valaki felírta a hóba, hogy Mecsek. Már félig elolvadt, de tök jól nézett ki. 58 perc alatt a Tubesen voltam, futottam még egy Tubes-Lapis-Tubes kört és csak utána mentem fel a kilátóba. Kis csíkban világosodott, de nagyrészt felhős volt az ég. Aztán ahogy hazafelé közeledtem egyre jobban vöröslött az ég. 

Minimál

Pirkadat

A Flóra-pihenőnél ért a napkelte, az előzetesen vártakhoz képest elég szép volt. Viszont nagyon kellett sietnem, ezért tényleg csak pár percem volt fényképezni. Végül így is 7:42-re sikerült hazaérnem.

Napkelte Flóra-pihenővel


Köszönöm, hogy végigolvastad a bejegyzésem, várlak vissza holnap is. 😏

Megjegyzések

Booking.com