Sötétben az erdőben - Napiblog 2021/029

  Egész nap úton voltam, ezért csak hajnalban volt időm futni. Nagyon nehéz volt fél ötkor ébredni, de tudtam, hogy ha nem kelek fel, akkor a mai futásnak annyi. De nem vagyok puhány, így 5 óra 1 perckor már az utcán voltam. Előtte amúgy sem szabad a kijárási korlátozás miatt.

2021/029

Az is megfordult a fejemben, hogy csak aszfalton futok egyet, mert mikor kiléptem a meleg szobából éppen esett az eső és hiába volt plusz 2-3 fok mégis fáztam. Végül úgy döntöttem, hogy a Tettye-térig elmegyek aztán meglátom. Természetesen ott aztán mentem az erdőbe. Hiába van eső, sár és sötét mégis jobban szeretek ott futni. 

Hét előtt haza kellett érjek, ezért még fényképezőgépet sem vittem magammal (az eső miatt sem), csak telefon volt a zsebemben és a kulcsom. Sárga sáv turistajelzést követtem egészen a Tubesig. Bőven egy órán belül fent voltam a csúcson, a hajnali vagy éjszakai eső fent pár mm hó formájában jelent meg. Én voltam az első, aki 'letaposta'. Lefelé az elején vissza kellett fogjam magam, mert a vékony hóréteg alatti sár, néhol jég eléggé csúszott. Lapis után már csak sár volt.

Mandulásig a Bányász úton, majd onnan a Kardos-úton, a kulcsosháztól pedig a Fellbach sétaúton száguldoztam haza. 6:43-ra kor már otthon voltam. 1 óra 42 perc alatt majdnem összejött a 16 km és az 560 m szint. Hazafelé sokat javítottam az átlagon. :)

 További telefonos fotók a Strava linkben.👇

 

 Köszönöm, hogy végigolvastad a bejegyzésem, várlak vissza holnap is. 😏

Megjegyzések

Booking.com