Onedoor Trail Tubes Trail vs. Tubes (Ultra) Trail - Napiblog 2021/020

  Nem jött az ihlet ma, ezért végül azt találtam ki, hogy próbálom röviden leírni miben tér el a két általam szervezet Tubes Trail.

2021/020

  Körülbelül 90-95%-ban megegyezik az útvonal, de két helyen eltér. Az egyik, hogy a Tubes (Ultra) Trail futóinak nem kell kimennie a Kis-Tubesi kilátóhoz, míg a Onedoor Trail-eseknek igen. Nem csak az útvonal miatt, hanem azért is, mert ott van az egyik ellenőrzőpont. A Tubes (Ultra) Trail a körözésről, futásról szól, míg a másik, hogy a minél szebb helyeket megmutassam a Mecsekbe látogatóknak. Természetesen ha nem a leggyorsabb futóidő a célod, akkor a Tubes (Ultra) Trail résztvevőinek is ajánlom, azt a száz méteres kitérőt, mert nagyon szép onnan a város. A másik, pedig a Mandulás és a Hotel Kikelet körüli rész. A Onedoor Trail útvonala végig jelzett turistaúton halad, míg a Tubes (ultra) Trail egy jelzetlen ösvényen lerövidíti és nem érinti a Roboz Imre-pihenőt és a Kardos-úti kulcsosházat sem.

Eltérések

A Tubes (Ultra) Trail évente csak egyszer van a Onedoor Trail Tubes Trail-t pedig bármikor lehet teljesíteni. A Onedoor Trail időmérése egy okostelefonos applikációval történik és mindenki egyénileg frissít, míg a másikon chip-es időmérés és frissítés várja a futókat. 

Távok: TUT 12,2 km vs. ODTT 12.6 km

Szintek: TUT +418 m vs ODTT +431 m.

Tubes (Ultra) Trail útvonala


Onedoor Trail - Tubes Trail útvonala


Köszönöm, hogy végigolvastad a bejegyzésem, várlak vissza holnap is. 😏

Megjegyzések

Booking.com